Het aanbod van Private Gym NDSM

Ontdek het veelzijdige Fitness, Classes, Personal Training en Voedingsbegeleiding aanbod van Private Gym NDSM in Amsterdam

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Vrij trainen

Onze gym is voor “Private Training Gym” begrippen groot! Met zeshonderd vierkante meters hebben wij alles in huis wat je van een professioneel Personal Trainingsbedrijf mag verwachten en mag je natuurlijk vrij trainen.

BUILD CLASS

BUILD is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau! Een BUILD CLASS is een full body workout met halteroefeningen zoals Squat, Deadlift, Hipthrust, Barbell row, Bench Press et cetera. De focus ligt op techniek en intensiteit.

GLUTES & THIGHS CLASS

GLUTES-THIGHS is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau! Wil je werken aan de ontwikkeling van de bil en beenspieren, de kracht van het onderlichaam en de vorming van het onderlichaam? Dan is deze Class voor jou!

CROSSTRAINING CLASS

CROSSTRAINING is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau! We dagen zowel de krachtlevels als het uithoudingsvermogen uit. Deze Class is ideaal om jezelf voor te bereiden op een HYROX-evenement!

MOBILITY CLASS

MOBILITY is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau! Iedereen kan wel een wekelijkse dosis MOBILITY gebruiken! Verwacht een vloeiende mix van zowel statische en dynamische stretch-oefeningen als core- en balansoefeningen.

GYMNASTICS CLASS

GYMNASTICS is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau! Er is veel aandacht voor het ontwikkelen en verfijnen van specifieke motorische vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van de juiste techniek en voor het opbouwen van kracht voor lichaamsbeheersing. Practice, practice en practice makes perfect!

Semi Personal Training (1 op 3)

De Personal Trainer kan indien nodig, differentiëren in intensiteit en oefeningen per cliënt. Zodoende wordt de training afgestemd op het doel en de belastbaarheid van de cliënt. Kortom een garantie voor persoonlijke aandacht!

12 WEEK TOPFIT Program

12 WEEK TOPFIT is een all inclusive Personal Trainingstraject dat ontwikkeld is voor mensen met een druk bestaan die naar de next level willen. Stel je eens voor: 12 weken vanaf nu voel jij je niet alleen TOPFIT, maar zie je er ook TOPFIT uit en presteer je op TOPFIT niveau!

Personal Training (1 op 1)

Met 1op1 Personal Training, ben je tijdens de sessies verzekerd van hoge kwaliteit begeleiding. Er is 100% aandacht voor uitvoeringtechniek en de benodigde trainingsintensiteit om stappen richting jouw doel te blijven maken.

Events

Regelmatig organiseren wij in de weekenden Wim Hof Method Fundamentals workshops. Volg ons op Instagram om de aankondiging van een aankomende workshop niet te missen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis proeftraining!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Personal training tot Wim Hof Breathing Method bij Private Gym NDSM

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Amsterdam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Small Group Training en Diverse groepslessen.

Met onze Gratis proeftraining en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.