Over Private Gym NDSM in Amsterdam

Private Gym NDSM helpt leden sinds 2017 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven.

Interesse? Start dan nu met een Gratis proeftraining. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest

Waarom Private Gym NDSM

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Private Gym NDSM altijd met: een persoonlijke intake, desgewenst trainingsplan en voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Resultaatgericht

Met onze app heb je direct toegang tot onze online support en bouw je een trackrecord op. Hou dagelijks de voortgang van jouw traject bij en maak gebruik van onze adviezen.

Totaal Aanpak

Met jouw Membership heb je alles in één: topbegeleiding op het gebied van voeding, training en mindset. Dat geldt zowel voor onze gym als voor onze online support.

Toegankelijk

Als je wilt, kun je de eerstvolgende werkdag na registratie al aan de slag bij ons in de gym. We hebben ruime openingstijden en realiseren altijd voldoende plek in het online rooster.

Het Private Gym NDSM Team

Robert Schoot

Eigenaar

Sven Wierda

Fitness Manager / Trainer

Priscilla Sallas

Customer Care Manager / Trainer

Robby Welman

Trainer

Erik Schoel

Trainer

Joris Jonk

Trainer

Sher Ahmadi

Trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Private Gym NDSM in Amsterdam: Jouw partner voor Afvallen, Sterker worden en fitter worden

Het is al meer dan 7 jaar bekend dat Private Gym NDSM mensen uit Amsterdam e.o. helpt op het gebied van Fitness, Gezondheid en leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proeftraining en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!